Напевно, чи не всі любителі солодкого небайдужі до цукерок “Рафаелло”. І, як не дивно, їх легко можна приготувати у домашніх умовах! Для цього знадобиться:
1. банка згущеного молока (не вареного);
2. 250 г масла;
3. 250 г кокосової стружки;
4. склянка мигдалю (можна замінити іншими горішками, але у справжніх цукерках “Рафаелло” використовують саме мигдаль);
5. ванільна есенція (не обов’язково).
Спосіб приготування:
1. Змішати згущене молоко з маслом кімнатної температури, додати ванільну есенцію та 200 г кокосової стружки. Отриману суміш потрібно поставити у холодильник на 1 добу.
2. Перед виготовленням цукерок необхідно підготувати горішки – очистити їх та підсушити на сковороді.
3. З готової суміші зробити кульки, у кожну кульку вкласти горішок. Обваляти цукерки у кокосовій стружці, яка залишилась.
Готові цукерки варто зберігати у холодильнику, аби вони не розтавали.