Головна - Рецепти - Цукерки “Рафаелло” у домашніх умовах

Цукерки “Рафаелло” у домашніх умовах

Напевно, чи не всі любителі солодкого небайдужі до цукерок “Рафаелло”. І, як не дивно, їх легко можна приготувати у домашніх умовах! Для цього знадобиться:

1. банка згущеного молока (не вареного);

2. 250 г масла;

3. 250 г кокосової стружки;

4. склянка мигдалю (можна замінити іншими горішками, але у справжніх цукерках “Рафаелло” використовують саме мигдаль);

5. ванільна есенція (не обов’язково).

Спосіб приготування:

1. Змішати згущене молоко з маслом кімнатної температури, додати ванільну есенцію та 200 г кокосової стружки. Отриману суміш потрібно поставити у холодильник на 1 добу.

2. Перед виготовленням цукерок необхідно підготувати горішки – очистити їх та підсушити на сковороді.

3. З готової суміші зробити кульки, у кожну кульку вкласти горішок. Обваляти цукерки у кокосовій стружці, яка залишилась.

Готові цукерки варто зберігати у холодильнику, аби вони не розтавали.

Plitkarka

Повернутись вверх