Головна - Рецепти - Шаурма в домашніх умовах: простий та швидкий рецепт

Шаурма в домашніх умовах: простий та швидкий рецепт

Шаурма в домашніх умовах, спробуйте один раз, захочете і другий. Моїй сім’ї сподобався дуже простий та швидкий рецеп,домашня шаурма, з використанням сметанно-часникового соусу. У приготуванні цієї страви головне – правильно вибрати лаваш. Лаваш повинен бути м’яким, середньої товщини. Важливо, щоб при формуванні страви він не порвався. І так рецепт шаурми на три персони.

Інгредієнти:

Лаваш – 3 шт.,

Начинка:

М’ясо свинина – 300 гр. Можливо замінити на інше: яловичина, курка, індичка. Свіжі овочі: помідор – 2 шт., Огірок – 1 шт., Капуста білокачанна – 200 гр., Листя салату – 3 шт., Кетчуп – 3 ст. лож., при бажанні можна додати ріпчасту цибулю.

Соус:

Сметана 15% жирності – 200 гр.,

Часник – 4 зубчики

Покроковий рецепт:

Першим готуємо соус. Сметану викладаємо в глибоку тарілку, туди ж вичавлюємо часник. Все перемішуємо і прибираємо в сторону

Нарізаємо м’ясо невеликою соломкою. Обсмажуємо на 1 ст. ложці олії, в процесі додаємо сіль і перець за смаком.

Тонкою соломкою нарізаємо овочі

Розгортаємо лаваш і змащуємо 1 ложкою кетчупу

Підготовлені продукти викладаємо шарами:

1. Викладаємо листя салату;

2. Білокачанна капуста;

3. Помідори;

4. Обсмажене м’ясо;

5. Огірки;

6. Соус.

Далі завертаємо.

Обсмажуємо на сковороді без масла по 4 хвилини з кожного боку, до хрусткої корочки.

Ось і все! Ми приготували Шаурма в домашніх умовах. Смачного!

Plitkarka

Залишити відповідь

Повернутись вверх