Головна - Рецепти - Індичка з брокколі у вершковому соусі. Покроковий рецепт

Індичка з брокколі у вершковому соусі. Покроковий рецепт

Індичка і брокколі – ідеальне поєднання, і не тільки для тих, хто на дієті. Вершковий соус відмінно підкреслює ніжний смак і того, й іншого.

Інгредієнти:

– гомілка індички;

– упаковка замороженої брокколі;

– одна середня цибулина;

– 150 мл вершків 10-відсоткової жирності;

– столова ложка борошна;

– вода, сіль, перець мелений, олія (краще оливкова).

Як приготувати:

1. З гомілки зрізати м’ясо, прибрати шкіру і сухожилля. Можна взяти філе грудки, але воно може вийти сухуватим. Порізати невеликими шматочками.

2. Брокколі відварити в трохи підсоленій воді до напівготовності. Воду злити.

3. Сковороду змастити олією, розігріти.

4. Порізати цибулю шматочками, які подобаються, й обсмажити на сковороді до красивого відтінку.

5. До цибулі викласти індичку, посолити, поперчити, обсмажити, перемішуючи.

6. Закрити сковороду кришкою і тушкувати на невеликому вогні чверть години.

7. Тим часом підготувати соус: розвести борошно невеликим об’ємом теплої води, змішати з вершками так, щоб не було грудочок.

8. До індички додати брокколі, залити підготовленими вершками, перемішати.

9. Закрити кришкою, загасити ще 10 хвилин.

Смачного!

Plitkarka

Повернутись вверх