Дуже смачна страва для тих, хто любить омлет. Готується неймовірно просто та не потребує якихось особливих чи дорогих продуктів.
З посуду будуть потрібні: пательня, до якої не липне яєчня під час готування, блендер, виделка та лопатка.
Тож беремо:
– п’ять яєць,
– три великі креветки,
– столову ложку рослинної олії,
– столову ложку вершкового масла.
Приготування:
Креветки чистимо
Кидаємо ракоподібних до блендера, вбиваємо туди яйця, солимо та перемішуємо.
На пательню відправляємо масло та олію та, як розплавиться, виливаємо збиті з креветками яйця.
За хвилину перемішуємо виделкою, щоб краще просмажився. Як приготується таким, як любите – сильніше чи слабше пропеченим, за допомогою лопатки омлет складаємо навпіл, тримаємо ще хвилинку і викладаємо на тарілку. Прикрашаємо зеленню.
Смачного.